ΣΥΡΙΖΑ:Ο Μητσοτάκης να σταματήσει το κρυφτό για τη λίστα Μπόργιανς

Επίθεση στη ΝΔ με αφορμή τη λίστα Μπόργιανς εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παίζει κρυφτό και τον καλεί να πάρει επίσημα θέση.indicator  syriza mitsotakis

«Όταν ο πρωθυπουργός κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση για το ζήτημα της άρνησης αποδοχής στοιχείων για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από το γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, καταθέτοντας τη σχετική επιστολή του Βάλτερ Μπόργιανς, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επιλέξει να απουσιάζει» σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, επέλεξε πάλι να μην απαντήσει επί της ουσίας, κάνοντας λόγο για «λάσπη» και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανέφερε τις λέξεις… “ηλεκτρονικά στοιχεία-cd”, αλλά μόνο cd. Αν μη τι άλλο, η συνεχιζόμενη σιωπή όχι μόνο συνιστά ομολογία ενοχής από την πλευρά της ΝΔ, αλλά αναδεικνύει και τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας» προσθέτει.

«Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά υιοθετούσε με περισσή ευκολία σκληρά μέτρα εναντίον των αδυνάτων, έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να προστατέψει τους ισχυρούς . Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάψει να παίζει κρυφτό αναφορικά με το θέμα της λίστας Μπόργιανς και να πάρει επιτέλους επίσημα θέση.» καταλήγει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα