ΣΥΡΙΖΑ για Κουμουτσάκο:Αστείες οι απαντήσεις της ΝΔ για τη σχέση της με τους εκβιαστές

αρχείο λήψης

Κριτική στη Ν.Δ. και τον εκπρόσωπο Τύπου Γιώργο Κουμουτσάκο καθώς «τριανταπέντε ολόκληρες ημέρες μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για τις σχέσεις με το κύκλωμα εκβιαστών» η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει ψελλίσει ούτε καν μια δικαιολογία ασκεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας σημερινή συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά – 901». ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ανεπιτυχή προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«Πρώτα προσπάθησε να αποσείσει τις όποιες ευθύνες από το πρόσωπό του, λέγοντας  ότι «δεν ήταν καν στην Ελλάδα» την επίμαχη περίοδο, κατόπιν δήλωσε ότι «δεν έχει εικόνα», και στο τέλος είπε ότι για τη Ν.Δ. «το θέμα έχει κλείσει»» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Σχολιάζει τέλος ότι «δεν γνωρίζουμε πόσο δαιδαλώδη είναι τα λογιστήρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και, σίγουρα, δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη δύσκολη, ομολογουμένως, θέση του κ. Κουμουτσάκου. Η Ν.Δ., όμως, είναι γελασμένη αν θεωρεί ότι με αστείες απαντήσεις μπορεί να κλείσει την υπόθεση των σχέσεων της με εκβιαστές δημοσιογράφους που έκαναν τη βρώμικη δουλειά της έναντι παχυλής αμοιβής».

Δεν αισθανόμαστε καθόλου υπό ομηρία, σας είπα ότι υπάρχουν πολύ σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και από την άλλη πλευρά. Από εκεί και πέρα η ΝΔ άνοιξε τα οικονομικά της, έχει διαφάνεια στα οικονομικά της, στον τρόπο που θα τα διαχειριστεί, έχουμε περάσει σε άλλη περίοδο.

Σημειώνεται ότι, ερωτηθείς για το ζήτημα των τιμολογίων ο κ. Κουμουτσάκος μεταξύ άλλων απάντησε ότι «δεν υπάρχει διάθεση να καλυφθεί τίποτε. Δεν έχουν πληρωθεί ποτέ, επομένως για εμάς το θέμα τελείωσε».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα