Συνεχίζεται η κατάθεση της μητέρας του Π.Φύσσα

pfΗ μητέρα του Παύλου Φύσσα την περασμένη Τρίτη συγκλόνισε με τη μαρτυρία της, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση προς τη Χρυσή Αυγή.Σήμερα,ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η Μάγδα Φύσσα θα δεχθεί τις ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής αλλά και των συνηγόρων υπεράσπισης για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του γιου της από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Στην προηγούμενη κατάθεση της,η  Μάγδα Φύσσα απέφευγε να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε το παιδί της.

«Δεν θέλω να λέω το όνομά του είναι δολοφόνος» είπε, αναφέροντας πως περίπου 50 άτομα έχαν εγκλωβίσει τον γιο της έξω από την καφετέρια το «Κοράλι» όπου είχε πάει με την παρέα του και τη σύντροφό του να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα.

«Είχαν εγκλωβίσει τον Παύλο, μέχρι να έρθει το κτήνος να τον δολοφονήσει. Τον ενθάρυναν κιολας» είπε η Μ. Φύσσα, τονίζοντας πως η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί από τη φίλη του γιου της για το περιστατικό αδιαφόρησε, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

«Η Χρύσα πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα, και τους εκλιπαρούσε για βοήθεια» είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, επισημαίνοντας ότι για την ίδια «Αστυνομία και Χρυσή Αυγή είναι ένα».

Παράλληλα, σημαντική εξέλιξη της δίκης για το μοιραίο βράδυ του φονικού της 17ης -ξημερώματα 18ης Σεπτεμβρίου 2013,αποτελεί η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου στο αίτημα της πολιτικής αγωγής για τη χρήση τεχνικών μέσων εντός της δικαστικής αίθουσας, προκειμένου όλοι οι παράγοντες της δίκης να έχουν πρόσβαση σε βίντεο, φωτογραφίες και ηχητικά ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα