Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: ”Ντροπή” λέει ο Κακλαμάνης, στις ”παρεούλες” τα ρίχνει ο Παπαμιμίκος

«Οι νέοι και οι νέες της Ν.Δ. έχασαν την ευκαιρία να αποδείξουν στην πράξη τι σημαίνει ανανέωση» δήλωσε στο Mega το πρωί ο Νικήτας Κακλαμάνης απαντώντας σε ερώτηση για τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν δίνει «κανένα άλλοθι στους ηθικούς αυτουργούς που ήταν πίσω από αυτή τη διαδικασία».

 

«Αν επιβεβαιωθούν (όσα λέγονται) θα τα θέσω ενώπιον του προέδρου του κόμματος» απάντησε όταν ρωτήθηκε για το ρόλο του κ. Παπαμιμίκου σε άλλο ένα φιάσκο στη Ν.Δ.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο «μέτρων που θα μας εκπλήξουν» ενώ όπως υποστήριξε ο Ν. Κακλαμάνης ο Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο «δεν σπεκουλάρισε αυτή την ιστορία αλλά πρέπει να είναι εξοργισμένος, γιατί το μεγάλο μείον αντανακλά στο πρόσωπο».

Αν. Παπαμιμίκος: Να φύγουμε από τις παρεούλες, ομαδούλες και προσωπολατρικές συνιστώσες

Σε μια προσπάθεια υποβάθμισης του ζητήματος ο Αν. Παπαμιμίκος μίλησε για «αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης» αναφερόμενος στις μεγάλες  διαστάσεις που πήραν όσα έγιναν το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. «Είναι εσωτερικά θέματα και καλό είναι να συζητηθούν στα όργανα» σημείωσε.

Με βάση όσα είπε στην ΕΡΤ το πρωί το ότι «η εκλογική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ από 180 άτομα έφτασε 120. Αυτό θα ξεβόλεψε αρκετούς».   Και συνέχισε: «Είναι σίγουρο ότι αυτό ανάγκασε αρκετούς να μην είναι μέσα και να έχουν τις ομάδες τους και τις παρέες τους. Αυτό ενόχλησε πάρα πολλούς». «Η ΟΝΝΕΔ έχει την αυτονομία της» υποστήριξε και θα = λύσει το θέμα μόνη της.

«Δεν απαντάω σε διαρροές και σε πληροφορίες» αρκέστηκε να σχολιάσει σχετικά με τις ευθύνες που του επιρρίπτουν για άλλο ένα φιάσκο στη Ν.Δ. Υποστήριξε μάλιστα την πρότασή του για «καθαρή θεσμοθέτηση τάσεων» την οποία και θα προτείνει στο συνέδριο της Ν.Δ. ως απάντηση στις «ομαδοποιήσεις» και τις «προσωπολατρικές συνιστώσες επιτέλους στη Ν.Δ.».

 

Πηγή: Avgi.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα