Συνάντηση Τσίπρα με τον δήμαρχο Θήρας

αρχείο λήψης (5)Συνάντηση με τον δήμαρχο Θήρας, Αναστάσιο Νίκο Ζώρζο, αλλά και δημοτικούς συμβούλους, έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Στην επίσκεψή του στη Σαντορίνη τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός και Νίκος Συρμαλένιος.

Κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν οι κ. Τσίπρας και Ζώρζος μπροστά στις κάμερες, επισημάνθηκε ότι η κατασκευή του νοσοκομείου έχει ολοκληρωθεί από το 2011, ότι η κατασκευή και η διάταξη του ειναι εξαιρετική και πως ένα πρόβλημα του είναι ότι είναι ενεργοβόρο.

«Ενεργοβόρο στη Σαντορίνη δεν επιτρέπεται» παρατήρησε ο κ. Τσίπρας. Σημείωσε ακόμη τη σημασία της μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο, αφού εκτός από τους κατοίκους των Κυκλάδων που θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, μπορεί να λειτουργήσει και για τους τουρίστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα