Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με την πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης

641761-koutsoubas_680_262183_400IQ9Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε σήμερα, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, με την πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ), Σοκόρο Γκόμεζ, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της γραμματείας του Συμβουλίου, η οποία προετοιμάζει το επόμενο παγκόσμιο συνέδριο του ΠΣΕ, που θα διεξαχθεί στo Σαν Λουίς της Βραζιλίας, τον Νοέμβριο του 2016.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στη δράση του ΠΣΕ και έγινε σημαντική ανταλλαγή απόψεων για τις διεθνείς εξελίξεις, την ιμπεριαλιστική επιθετικότητα και την αναγκαιότητα ισχυροποίησης του εργατικού λαϊκού κινήματος ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Επίσης, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη Βραζιλία και την Ελλάδα, και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ενημέρωσε την πρόεδρο του ΠΣΕ για την επίθεση του κεφαλαίου, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις βαρειές συνέπειες κατά των εργαζομένων και την πάλη του ΚΚΕ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα