Συνάντηση με Τσίπρα θα έχουν εργαζόμενοι τεχνικοί και δημοσιογράφοι

cuzclmkwgaablfpcuzclmkwgaablfpΟλοκληρώθηκε η συνάντηση των εργαζομένων στα ΜΜΕ με τον υπουργό Επικρατείας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων που συναντήθηκαν με τον Νίκο Παππά ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους ότι η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Επίσης με πρωτοβουλία της κυβέρνησης αναμένεται να γίνει τριμερής συνάντηση ανάμεσα σε εργοδότες, εργαζόμενους και κυβέρνηση, με στόχο να μην πέσει «μαύρο» και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Επίσης, με πρόταση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να απορροφηθούν ορισμένοι άνεργοι. Ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας ειδικά για την περίπτωση του Mega να αποδεσμευθούν τραπεζικοί λογαριασμοί για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού που παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάιο.
Δεκάδες εργαζόμενοι που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Μαξίμου αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη τη στιγμή που έβγαινε απο το Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα