Συμπόρευση και συνεργασία, ανακοίνωσαν Λαφαζάνης – Αλαβάνος

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-293-696x464Τη μεταξύ τους συμπόρευση αποφάσισαν Λαϊκή Ενότητα και ΣΧΕΔΙΟ Β, σε συνάντηση αντιπροσωπειών τους, την Παρασκευή, παρόντων του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Αλέκου Αλαβάνου.

«Τις πολιτικές εξελίξεις και τα τραγικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο ελληνικός λαός εξαιτίας της μνημονιακής καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωση η ΛΑ.Ε.

Οι δύο πλευρές συναποφάσισαν να αναλάβουν, όσο το δυνατόν πιο συντονισμένα, πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την αναζωογόνηση των κοινωνικών αγώνων των κινημάτων, για κοινές δράσεις στα επίκαιρα μέτωπα και την πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων που θα ενισχύουν τους αγώνες των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας για τα δικαιώματά τους.

Ακόμη τόνισαν «την ανάγκη να καταστήσουν αυτή τη συνεργασία, πέρα από τις όποιες διαφορές τους, πιο στενή, πιο ουσιαστική και πιο αποτελεσματική».

Τέλος ΛΑ.Ε και ΣΧΕΔΙΟ Β συναποφάσισαν να πυκνώσουν και να συστηματοποιήσουν τις μεταξύ τους επαφές και συζητήσεις για την επίτευξη των συμφωνημένων κοινών στόχων και προσπαθειών τους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα