Συγχαρητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο στον Λ. Πετρούνια

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα από τους εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας έλαβε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κέρδισε απόψε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Προκόπης Παυλόπουλος

Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου. Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νάναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας.

Αλέξης Τσίπρας 

Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!»

Πάνος Καμμένος

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι…

Βασίλης Λεβέντης

Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους. Ανήμερα της Παναγίας οι απανταχού Έλληνες γιόρτασαν μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο Λευτέρη , για άλλη μία φορά ο Εθνικός μας Ύμνος θα ακουστεί από την Βραζιλία χάρη σε σένα! 

Νέα Δημοκρατία

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας, κατακτώντας την κορυφή του κόσμου. Ο άθλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη επιβεβαιώνει την τεράστια αξία του και τον εδραιώνει ως μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές φυσιογνωμίες της χώρας μας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμβολίζει την Ελλάδα της αξιοσύνης και της σκληρής δουλειάς. Συμβολίζει την Ελλάδα που αγωνίζεται και νικά. Λευτέρη έκανες για μία ακόμη φορά όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

ΠΑΣΟΚ

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον χρυσό μας ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια. Με την εκπληκτική του εμφάνιση απέδειξε για άλλη μια φορά πως δικαιωματικά βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου συνεχίζοντας να κάνει την Ελλάδα υπερήφανη.

Ποτάμι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε στην Ελλάδα μια διάκριση που καταγράφεται ως χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Συνέχισε τη μεγάλη παράδοση της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής. Μετά τον Ιωάννη Μελισσανίδη και τον Δημοσθένη Ταμπάκο, η ελληνική γυμναστική κατέκτησε το 3ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, ο συνδυασμός της άριστης οργάνωσης μιας ομοσπονδίας και η αξιοποίηση κάθε διαθέσιμης δυνατότητας ενίσχυσης των αθλητών μας σε συνδυασμό με τη σκληρή προσπάθεια και την αφοσίωση των αθλητών αποδίδουν καρπούς και δίνουν στη χώρα περηφάνεια και συγκίνηση. Λευτέρη συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, εσένα και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σου, ιδιαίτερα δε τους προπονητές σου.

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ελληνικός λαός άκουσε για ακόμη μια φορά σε αυτή τη διοργάνωση τον Εθνικό μας Ύμνο νοιώθοντας υπερηφάνεια και συγκίνηση. Ο Λευτέρης απέδειξε πως με πείσμα, σκληρή δουλειά και επιμονή μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να στεφθεί νικητής.

Δημοκρατική Αριστερά

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Mε σκληρή προπόνηση, σχέδιο και όραμα κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος . To αποτέλεσμα αυτό και το δεύτερο χρυσό μετάλλιο αποδεικνύουν ότι στη χώρα μας υπάρχουν σπουδαίοι αθλητές με τεράστιες δυνατότητες που τα καταφέρνουν παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες μέσα στις οποίες προετοιμάζονται είναι αντίξοες, καθόλου ισοδύναμες των συναθλητών τους από τις προηγμένες αθλητικά χώρες. Για αυτό… ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα