Στ.Θεοδωράκης:«O κ.Τσίπρας και οι συν αυτώ δεν βάζουν μυαλό»

cvvfsdΟ επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εξέφρασε την ανησυχία του για το αν η ελληνική κυβέρνηση θα επαναλάβει τα πρόσφατα λάθη. «Πολλοί φοβάμαι ότι δεν βάζουν μυαλό», ανέφερε.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σ. Θεοδωράκης εκτίμησε πως «ο κ.Τσίπρας και οι συν αυτόν» δεν βάζουν μυαλό. «Πιστεύω να έγινε μάθημα στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτή η χαμένη Άνοιξη και να μην έχουμε τα ίδια τον Οκτώβριο στην επόμενη αξιολόγηση. Αν και πολύ φοβάμαι ότι ο κ.Τσίπρας και οι συν αυτόν δεν βάζουν μυαλό. Ή δεν μπορούν ή δεν ξέρουν ποιος είναι ο ρόλος τους».

Παράλληλα, χρέωσε τον «βαρύ λογαριασμό» που πληρώνει η κοινωνία εξαιτίας των καθυστερήσεων της κυβέρνησης. «Όλοι εδώ στις Βρυξέλλες -και αναφέρομαι κυρίως στους φίλους της Ελλάδας- λένε ότι για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση καθυστέρησε και έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού, να διαλυθούν πάλι τα πάντα, για να πάρει μια απόφαση. Και σε τέτοιες περιπτώσεις πληρώνεις ένα ακριβό τίμημα, ένα βαρύ λογαριασμό, που το πληρώνει βέβαια η ελληνική κοινωνία».

Αναλυτικά:

Όλοι εδώ στις Βρυξέλλες -και αναφέρομαι κυρίως στους φίλους της Ελλάδας- λένε ότι για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση καθυστέρησε και έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού, να διαλυθούν πάλι τα πάντα, για να πάρει μια απόφαση. Και σε τέτοιες περιπτώσεις πληρώνεις ένα ακριβό τίμημα, ένα βαρύ λογαριασμό, που το πληρώνει βέβαια η ελληνική κοινωνία. Παρόλα αυτά ελπίζω η απόφαση του Eurogroup να προσφέρει μια πρόσκαιρη έστω σταθερότητα, κυρίως λόγω της χρηματοδότησης, που την αναμένει πώς και πώς η ελληνική οικονομία. Πιστεύω να έγινε μάθημα στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτή η χαμένη Άνοιξη και να μην έχουμε τα ίδια τον Οκτώβριο στην επόμενη αξιολόγηση. Αν και πολύ φοβάμαι ότι ο κ.Τσίπρας και οι συν αυτώ δεν βάζουν μυαλό. Ή δεν μπορούν ή δεν ξέρουν ποιος είναι ο ρόλος τους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα