Στ.Θεοδωράκης:Nα αντισταθούμε σε αυτό που ζούμε, αλλά να μην επιστρέψουμε στο παρελθόν

Stavros Theodorakis«Nα αντισταθούμε σε αυτό που ζούμε, αλλά να μην επιστρέψουμε στο παρελθόν».

Αυτο τόνισε σε κάλεσμα που απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην έναρξη της Μεγάλης Συνάντησης των αντιπροσώπων του Ποταμιού, τονίζοντας «να προχωρήσουμε σε ένα new deal – πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – που σε δύο χρόνια θα αλλάξει εντελώς τη χώρα».

«Αν πιστέψουμε τα φερέφωνα της κυβέρνησης, τα προβλήματα της χώρας τελειώνουν με το Eurogroup της Τρίτης. Αν πιστέψουμε τη Νέα Δημοκρατία, τα προβλήματα θα τελειώσουν αν γίνουν εδώ και τώρα εκλογές. Και αν πιστέψουμε κάποιους στην Κεντροαριστερά τη λύση θα δώσει η επανασυσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. Αν πιστέψουμε όμως τα όσα έχουμε ζήσει τα 7 χρόνια της κρίσης, η χώρα έχει ανάγκη από μια νέα αρχή», πρόσθεσε.

Μεγάλη Συνάντηση των αντιπροσώπων του Ποταμιού
Κύριο θέμα στη συνάντηση των στελεχών από όλη την Ελλάδα είναι οι πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες και συνεργασίες που έχει ανάγκη ο τόπος και οι πρωτοβουλίες του Ποταμιού σε αυτή την κατεύθυνση. Μέχρι το απόγευμα θα γίνονται τοποθετήσεις βουλευτών και άλλων στελεχών ενώ στις 7 το απόγευμα θα γίνει το κλείσιμο των εργασιών με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα