Στ.Θεοδωράκης:«Εκλογές δεν θα γίνουν,το θέμα είναι αν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας»

Stavros TheodorakisΚατά την άφιξή του στην Κρήτη ο επικεφαλής του Ποταμιού,Σταύρος Θεοδωράκης,δήλωσε ότι «η κυβέρνηση δεν τολμά να απελευθερώσει την οικονομία και το αποτέλεσμα είναι ένα: φόροι, φόροι, φόροι», ενώ πρόσθεσε ότι το διήμερο στη Βουλή το Ποτάμι θα δείξει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος.

«Η κυβέρνηση μετατρέπει όλα τα νομοσχέδια σε φορολογικά. Χάνει πολύτιμο χρόνο, όπως έκανε και το 2015, δεν κάνει τις μεγάλες αλλαγές που είναι απαραίτητες, δεν προχωρά σε τομές και μεταρρυθμίσεις, δεν τολμά να απελευθερώσει την οικονομία και ως αποτέλεσμα είναι “φόροι, φόροι, φόροι”»,συνέχισε.

«Οι αριστεροί δεν βάζουν κόφτες, βάζουν δρεπάνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε και αυτό το διήμερο στη Βουλή να πούμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και αυτός ο δρόμος είναι, ο δρόμος της ανάπτυξης, των επενδύσεων, της επιχειρηματικότητας. Θα πρέπει η κυβέρνηση να μάθει να βγάζει τα εμπόδια, από την πορεία της οικονομίας και όχι να προσθέτει καινούργια»πρόσθεσε ο κ.Θεοθωράκης.

«Το σενάριο των εκλογών δεν υπήρχε και εμείς είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα στον ελληνικό λαό: ότι όλα αυτά ήταν και ένα επικοινωνιακό κόλπο να τρομοκρατηθούν και οι 153 να ψηφίσουν και να μην φοβούνται ότι θα γίνουν οι εκλογές και θα χάσουν την έδρα τους. Εκλογές δεν θα γίνουν, το θέμα είναι αν θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας.Φοβάμαι ότι και με αυτά τα καινούργια μέτρα που έρχονται η ανάκαμψη ή η ανάσταση όπως έλεγε και ο κ. Τσίπρας της οικονομίας αναβάλλεται επ΄ αόριστον» κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα