Στο εδώλιο 35 άτομα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Το λογότυπο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στα γραφεία της διοίκησης της τράπεζας κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας που προκύρηξε ο σύλλογος εργαζομένων ενάντια στην πώληση της τράπεζας, Αθήνα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που εκδόθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης,παραπέμπονται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων, για την υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, 35 πρόσωπα.

Το βούλευμα έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως Μαρίας Σουκαρά. Απάλλαξε μόνο τον επιχειρηματία Παν.Ευθυμίου, παρά την πρόταση της εισαγγελέως για παραπομπή του.

Μεταξύ των 35 προσώπων που παραπέμπονται βρίσκονται οι επιχειρηματίες Άγγελος Φιλιππίδης, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Δημήτρης Κοντομηνάς, Περικλής Λίβας, Βίκτωρας Ρέστης, Δημήτρης Μπακατσέλος, η πρώην επικεφαλής του ΤΧΣ Αναστασία Σακελλαρίου, οι Κυριάκος Γριβέας και Μαρία Βάτσικα και άλλοι. Κατηγορούνται για απιστία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα