Στους δρόμους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Κυριακή

EEC11E9EEF552BE0636588AAE17D9CF4Την Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στο Σύνταγμα το οποίο πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ “μετά την ταφόπλακα στο ασφαλιστικό, η κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, προωθώντας για ψήφιση στη Βουλή ένα πολυνομοσχέδιο που δίνει τη χαριστική βολή σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. Νέοι φόροι, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων .
Μετά τους άμεσους φόρους που επιβλήθηκαν προσφάτως σε μισθωτούς και συνταξιούχους, η Κυβέρνηση επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το σύνολο των Ελλήνων πολιτών με 1,8δις Ευρώ, ενώ με την εφαρμογή του σχεδίου πώλησης 19 ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας, πέρα από τη ζημία που θα προκληθεί στο Δημόσιο, ανατρέπονται πλήρως οι εργασιακές σχέσεις και εξαϋλώνεται κάθε εργασιακό δικαίωμα” και συμπληρώνει: “Τα ψεύδη και οι ασυνέπειες της κυβέρνησης δεν έχουν τελειωμό.
Η μόνη απάντηση είναι ο ΑΓΩΝΑΣ. Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στο συλλαλητήριο είναι η απάντησή μας στη νέα κυβερνητική επιχείρηση εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού”.
Από την πλευρά της η ΑΔΕΔΥ σημειώνει μεταξύ άλλων: “Να μην περάσει το νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων. ΟΧΙ στον αυτόματο «κόφτη» μισθών, συντάξεων, κοινωνικών και αναπτυξιακών δαπανών. ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. ΟΧΙ στην αρπαγή «κόκκινων» δανείων και κατοικιών από τα «κοράκια» των αγορών. ΟΧΙ στη νέα φοροεπιδρομή”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα