Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ο Κυρ.Μητσοτάκης

rfgΟ Κυριάκος Μητσοτάκης από χθες βρίσκεται  στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Κεμπίνσκι της Δρέσδης, προκειμένου να συμμετάσχει στην 64η συνδιάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. O κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις των κορυφαίων εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς και όσων ασκούν τη μεγαλύτερη δυνατή επιρροή στον πλανήτη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα πηγές της Συγγρού, θα παρουσιάσει τις πρώτες προτάσεις του κόμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ανάμεσα στους 130 περίπου συμμετέχοντες στη συνάντηση από είκοσι χώρες συγκαταλέγονται οι Εμανουέλ Μακρόν (Υπουργός Οικονομίας Γαλλίας), Τζορτζ Όζμπορν (Υπουργός Οικονομικών Μ. Βρετανίας),Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (Υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Κριστίν Λαγκάρντ (Γενική Διευθύντρια ΔΝΤ) καιΜπενουά Κερέ (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ), με τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που θα λάβει μέρος στην φετινή συνάντηση του κλειστού αυτού διεθνούς club, στο οποίο θα συμμετέχουν 130 άτομα από 20 χώρες του κόσμου.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο για τις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που λαμβάνουν, ακόμα και στον δημόσιο λόγο τους, απαγορεύεται όμως να αναφέρουν από πού το έμαθαν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα