Στη Βουλή σήμερα η πρόταση της ΝΔ για Εξεταστική

αρχείο λήψηςΞεκινά στις 10 το πρωί στη Βουλή, η συζήτηση επί της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ, με ονομαστική ψηφοφορία.

Στη σημερινή συζήτηση αναμένεται, μετά τις 6 το απόγευμα, να μιλήσουν τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Εν όψει της συζήτησης του αιτήματός της Ν.Δ. για τη διερεύνηση «όσων τραγικών συνέβησαν κατά το α΄εξάμηνο του 2015», ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δήλωσε χθες ότι «είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να συναινέσει στη σύσταση της Εξεταστικής». Ο Γ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι είναι ανάγκη ο λαός να μάθει τι ακριβώς έγινε και πρόσθεσε ότι «όσες φορές μίλησε για το θέμα αυτό ο κ. Τσίπρας κατέφυγε σε διαφορετικούς και αντιφατικούς ισχυρισμούς». Κατά τον εκπρόσωπο της Ν.Δ., αν ο Πρωθυπουργός δεν συμφωνήσει για τη σύσταση της Εξεταστικής, «θα αποδείξει στην πράξη ότι φοβάται την αλήθεια»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα