Σπίρτζης: Αθλιότητες από το σύστημα παραπληροφόρησης

Για «απίστευτη ραδιο…φονική  αθλιότητα από το Ποτάμι του κ. Θεοδωράκη και το επικοινωνιακό σύστημα της παραπληροφόρησης και των συμφερόντων  με τις άδειες των ραδιοφώνων» κάνει λόγο ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, με αφορμή δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού ότι ο Χρ. Σπίρτζης επέβαλλε όριο 15 ραδιοφωνικών σταθμών.

«Μπέρδεψαν τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα! Και  έβγαλαν ότι «Ο Σπίρτζης βάζει κόφτη και περιορίζει σε 15 τους ραδιοφωνικούς σταθμούς»!» συνεχίζει η ανακοίνωση και συμπληρώνει:

«Ποτάμι ανοησίας από το παιδί της διαπλοκής. Ο δημοσιογράφος-πολιτικός αρχηγός Σταύρος Θεοδωράκης… Πρωταγωνιστής στην γκάφα με την είδηση μαϊμού.

Η απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη,  αφορά αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στον καθορισμό  του είδους της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων. Στόχος είναι η παροχή δημόσιων δικτύων ή και διαθέσιμων στον κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη ζώνη των 24,5 έως 26,5 GHz .

Η απόφαση υπεγράφη κατόπιν σχετικής εισήγησης της ΕΕΤΤ και καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες κινητής τηλεφωνίας. Γεγονός  που ισχύει από το 2000 για το συγκεκριμένο φάσμα. Πρόκειται απλά και μόνο για ανανέωση των σχετικών αδειών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σημειώνεται επίσης, ότι βάσει του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων, στο προαναφερθέν φάσμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Αυτή είναι η ακλόνητη πραγματικότητα. Η αλήθεια και η πραγματικότητα όμως, για άλλη μία φορά δεν εμπόδισε τη διατεταγμένη ενημέρωση της διαπλοκής των συμφερόντων και της παραπληροφόρησης, με πελώριο θράσος και απροσμέτρητη άγνοια, να μπερδέψει τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα και να διακινήσει πλήθος κίτρινων δημοσιευμάτων για δήθεν κόφτη του υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστου Σπίρτζη στα ραδιόφωνα.

Ο κ. Θεοδωράκης και το Ποτάμι της ανοησίας που έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα τα δημοσιεύματα τα οποία από το πρωί κατακλύζουν τις κατά τα άλλα ενημερωτικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναπαράγονται αμάσητα από συγκεκριμένες ραδιοφωνικές εκπομπές, απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι είναι μπροστάρης και κύριος εκφραστής των συστημάτων της παραπληροφόρησης της άγνοιας και των συμφερόντων.

Πανικός, άγνοια ή απόλυτη αθλιότητα; Και τα τρία. Ενδεικτικό της κατάντιάς τους.

ΥΓ. Προτείνουμε στον κ. Θεοδωράκη να ζητήσει να παραιτηθούν ο κ. Παππάς, ο κ. Σπίρτζης και να απολογηθεί ο κ. Τσίπρας όπως ζήτησε και για τα κανάλια…»

 

Και εδώ το σχόλια του Σταύρου Θεοδωράκη με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα