Σκληρή απάντηση της Γεροβασίλη στον Μητσοτάκη

590_7e9e55b8cc42647d9b73e1a22a844069«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο σχεδιασμός κάποιων ακραίων για κωλυσιεργία στην διαπραγμάτευση και για εκ νέου δημιουργία συνθηκών πιστωτικής ασφυξίας στην χώρα, έπεσαν στο κενό», αναφέρει σε ανακοίνωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την οποία “κάλεσε την κυβέρνηση να φύγει τώρα”.

«Δεν αντέχει στην σκέψη ότι η αξιολόγηση θα κλείσει μέσα στον Απρίλιο, χωρίς μείωση συντάξεων και χωρίς επιπλέον μέτρα, από αυτά προσδοκούσε να καρπωθεί πολιτικό όφελος», προσθέτει η κυρία Γεροβασίλη.

«Για να διασώσει ο Πρόεδρος της ΝΔ κάτι από το πολιτικό του σχέδιο, σπεύδει, για μια ακόμα φορά, λίγο πριν κλείσει η αξιολόγηση και σε μια κρίσιμη για την χώρα και την οικονομία στιγμή, να ζητήσει, εκ του ασφαλούς, εκλογές. Όσο περισσότερο οι προσδοκίες του διαψεύδονται, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται», καταλήγει στην ανακοίνωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα