Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του Κ. Χατζηδάκη

imagesΤα αποτελέσματα της «διαβούλευσης» επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: Απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο Δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη για το πρόγραμμα της Ν.Δ.
«Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την «ηλεκτρονική διαβούλευση» που διεξήγαγε η Συγγρού, της οποίας τα «αποτελέσματα» δημοσιεύτηκαν σήμερα στον Τύπο. Αυτό που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη «διαβούλευση» δεν είναι τόσο οι απαντήσεις, αλλά κυρίως οι ερωτήσεις, ο τρόπος που έχουν διατυπωθεί και οι επιλογές που δόθηκαν στους πολίτες που συμμετείχαν.
Μία σειρά «ερωτημάτων» με τα οποία η πολιτική ηγεσία της Δεξιάς επιδίωξε να βάλει όσους συμμετείχαν, καλή τη θέληση, στα στενά παπούτσια της νεοδημοκρατικής ρητορικής.
Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα