Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Νικολόπουλου

αρχείο-λήψης-18Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαϊας, Νίκο Νικολόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στηρίζουμε τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο, δήλωσε νωρίτερα  στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος.

«Το θέμα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό είναι ο εκλογικός νόμος. Έστειλα στον κ. Τσίπρα μια επιστολή την Παρασκευή και αμέσως κλείστηκε το ραντεβού της συνάντησης. Στην επιστολή αναφέρω ότι συνήλθε η ΚΕ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος η οποία αποφάσισε να υποστηρίξουμε τον εκλογικό νόμο και το λέω εκ των προτέρων ώστε να μην λεχθεί ότι βάζουμε κάποιους όρους, και αν τα βρούμε τα βρήκαμε αν δεν τα βρούμε δεν θα ψηφίσουμε. Γι΄αυτό το δηλώνω πριν τη συνάντηση», δηλώνει ο Νίκος Νικολόπουλος, προσθέτοντας «Θα καταθέσουμε κάποιες απόψεις επ’ αυτού, μήπως συνδιαμορφώναμε καλύτερα κάποιες διατάξεις. Όμως ανεξάρτητα αν θα τις δεχθεί ή όχι εμείς πήραμε απόφαση να στηρίξουμε τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο, διότι υπάρχει κάτι ουσιώδες γιατί υπάρχουν Έλληνες, όπως είναι το όνομα του κόμματος, χριστιανοί και δημοκράτες που θέλουν να εκφράζεται η δική τους φωνή».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα