Ρατσιστικό παραλήρημα από τον Αμβρόσιο

dcdscO Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος “ξαναχτύπησε” καταθέτοντας μήνυση σε βάρος των διοργανωτών του 5ου Thessaloniki Pride τους οποίους δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «οπαδούς της ανωμάλου σαρκικής συνάφειας».

Ο Μητροπολίτης γράφει μεταξύ άλλων: «Οι θιασώτες και οπαδοί της ανωμάλου σαρκικής συνάφειας, οι γνωστοί Gays, για μια ακόμη φορά μας προκαλούν! Διοργανώνουν στην Θεσσαλονίκη ένα ακόμη Gay’s Party, δηλ. ένα Φεστιβάλ ανωμαλίας και ατιμίας, το 5ο κατά σειράν, το οποίον και διαφημίζουν ως «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας»!!

«Οι θιασώτες και οπαδοί της ανωμάλου σαρκικής συνάφειας, οι γνωστοί Gays, για μια ακόμη φορά μας προκαλούν. Διοργανώνουν στην Θεσσαλονίκη ένα ακόμη Gay’s Party, δηλ. ένα Φεστιβάλ ανωμαλίας και ατιμίας, το 5ο κατά σειράν, το οποίο και διαφημίζουν ως “Φεστιβάλ Υπερηφάνειας”», γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο κ. Αμβρόσιος.

«Με άλλα λόγια, αυτοί οι εξ επόψεως χριστιανικής ηθικής ανώμαλοι τύποι, η συνέχεια δηλαδή και η προέκταση των ανθρώπων, που κάποτε ζούσαν στα Σόδομα και τα Γόμορρα, προβάλλουν και πάλι προκλητικά ενώπιόν μας και με υπερηφάνεια, όπως λένε, θα εορτάσουν το πάθος τους», συνεχίζει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων.

Στη συνέχεια ο κ. Αμβρόσιος εκφράζει επίσης την ενόχλησή του για την αφίσα του διήμερου φεστιβάλ, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, λέγοντας: «Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος. Δηλαδή μπορεί  να διαμορφώνει τον χαρακτήρα του όπως αυτός θέλει και να διάγει το βίο του με όσα “βίτσια”, παρεκτροπές και ανωμαλίες θέλει, πλην όμως υπό ένα και αποκλειστικό όρο: Να μην προκαλεί το Δημόσιο αίσθημα. Όταν όμως κάποιος προβάλλει, μάλιστα δε και με υπερηφάνεια, το πάθος του ή το  “βίτσιο” του, τότε αυτός είναι κατακριτέος» τονίζει και προσθέτει:

«Η βεβήλωση της εικόνος του Εσταυρωμένου είναι προφανής. Συγχρόνως προφανής είναι και η αλλοίωση της διδασκαλίας της χριστιανικής Ηθικής. Συμπερασματικά, λοιπόν, οι άνθρωποι, που διοργανώνουν το «ΦΕΣΤΙBAΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ» στις  24-25/6/2016  είναι απαράδεκτοι. Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα 7 Ιουνίου καταθέσαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την δημιουργία και χρήση της αφίσας».

Ελπίζουμε, ότι η Δικαιοσύνη «θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων» καταλήγει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα