Π.Σκουρλέτης:«Δεν υπάρχει λύση στα πλαίσια της εθνικής αναδίπλωσης»

αρχείο λήψης (4)

O Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως είναι μέγιστη αφέλεια η υποτίμηση των συσχετισμών και των δυσκολιών που υπάρχουν ενώ πρόσθεσε ”Πρέπει να σταθούμε αυτοκριτικά, γιατί το προηγούμενο διάστημα τα είχαμε υποτιμήσει”.

 

Επιπλέον,τόνισε πως έχουν καταρρεύσει και οι βεβαιότητες”Διαψευστήκαμε ότι με στάση πληρωμών θα ανεβοκατέβαιναν τα χρηματιστήρια. Ότι θα λειτουργούσε η δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης.Υπάρχουν αντιφάσεις. Υπάρχει ένας κόσμος που μας λέει προχωρείστε. Υπάρχει ένα σχέδιο που δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε. Με αντιφάσεις και διλήμματα θα προχωρήσουμε”,ενώ πρόσθεσε, ”Για την ώρα αποτρέψαμε το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ. Αν έκανε τη διαπραγμάτευση ο Χατζηδάκης θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα;”

Καταλήγοντας,ο κ.Σκουρλέτης υπογράμμισε ”Απέναντι στη διεθνοποίηση των παραγωγικών σχέσεων που έχει πετύχει ο νεοφιλελευθερισμός, διεθνοποιημένη πρέπει να είναι και η απάντηση της Αριστεράς.”,” Έχω τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει λύση στα πλαίσια της εθνικής αναδίπλωσης”πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα