Π.Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας ακύρωσε το δημοψήφισμα αντί να ακυρώσει τα μνημόνια, είναι αυτή δημοκρατία;

Ο Π.Λαφαζάνης μιλώντας σήμερα το πρωί ,σχολιάζοντας το χθεσινό debate,έκανε λόγο για«Πρόβα συγκυβέρνησης» ,δίνοντας ανούσιες υποσχέσεις για “ισοδύναμα”καθώς και για απαλλαγή από τη μέγγενη της μνημονιακής επιτροπείας δια μέσου… της εφαρμογής των μνημονίων και, βέβαια, δεν είπαν λέξη για τον ορυμαγδό σφαγιαστικών μέτρων που επίκεινται από Δευτέρα, προτιμώντας να αναλωθούν σε αποστηθισμένες ατάκες, χαμόγελα και αστειάκια. Το μόνο στο οποίο διαφώνησαν ήταν η ονομασία της επόμενης συγκυβέρνησης. Ο κ. Μεϊμαράκης την θέλει “εθνική ομάδα”, ο κ. Τσίπρας την προτιμά “κυβέρνηση εθνικής ευθύνης”» προσθέτει η ΛΑΕ.

Ο κόσμος ήθελε αλλαγή και η κύρια υπόσχεσή μας ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια, εκεί όμως έγινε η κωλοτούμπα με την οποία γελάνε όλοι.Ο κύριος Τσίπρας ακύρωσε το δημοψήφισμα αντί να ακυρώσει τα μνημόνια, είναι αυτή δημοκρατία; Δεν υπάρχει Δημοκρατία, τόνισε ο κύριος Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι κυβερνά ένα κατεστημένο των Βρυξελλών, ενώ ο κύριος Τσίπρας είναι απολύτως αναξιόπιστος. «Υποτίθεται ότι τον εκβίασαν, αλλά κι αυτός υπέκυψε στον εκβιασμό», επισήμανε. Τώρα δεν έχουμε ούτε δημοκρατία, ούτε κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε εθνική κυριαρχία, ενώ οδεύουμε προς μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόζει τις προσταγές του μνημονίου, συντάξεις 300 ευρώ, κατάργηση του ΕΚΑΣ κλπ, εξήγησε.

Η Λαϊκή Ενότητα θα πάει πολύ ψηλά, στόχος μας είναι όχι μόνο η τρίτη θέση, αλλά και όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό, δήλωσε ο κύριος Λαφαζάνης, ενώ κατηγόρησε ως βούληση της νέας μνημονιακής τάξης να «εκκαθαριστούν» οι αντιμνημονιακές δυνάμεις. «Αυτός είναι ένας από τους στόχους διεξαγωγής των εκλογών».Η λύση είναι μια,η αντίσταση.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα