Π.Λαφαζάνης: Με το εθνικό νόμισμα δεν θα συμβεί τίποτα το καταστροφικό

«Οι μετεκλογικές εξελίξεις θα κριθούν από τη δύναμη της Λαϊκής Ενότητας. Αν η Λαϊκή Ενότητα εμφανίσει μία δυναμική προς τον λαό, τότε τέρμα τα μνημόνια, τελείωσαν την άλλη ημέρα τα μνημόνια. Τέλειωσε η λιτότητα. Τέλειωσε το ξεπούλημα της χώρας», δήλωσε  ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Λαφαζάνης, αναφερόμενος στις εκλογές τις χαρακτήρισε “εκλογές εξπρές” και πρόσθεσε: «Κάνανε εκλογές εξπρές, να μην ενημερωθεί ο λαός, να πάρουν άρον άρον την ψήφο τα πέντε κόμματα και ιδιαίτερα τα δύο. Η αντιδραστική δεξιά του κ. Μεϊμαράκη η οποία έχει φορέσει κεντρώο πρόσωπο και ο νεομνημονιακός κ. Τσίπρας, που έχει πάρει φόρα και δεν νομίζω ότι συγκρατείται πλέον.

«Με το εθνικό νόμισμα δεν θα συμβεί τίποτα το καταστροφικό. Θα υπάρξουν δυσκολίες» είπε και συμπλήρωσε ότι «όποιο νόμισμα και να έχουμε, θα υπάρχουν δυσκολίες. Δεν είμαστε φετιχιστές με το νόμισμα. Μακάρι να μπορούσαμε να εθνικοποιήσουμε τις τράπεζες εντός ευρωζώνης αλλά δεν γίνεται. Το ευρώ θα είναι δικτατορία λιτότητας για όλη την ευρωζώνη.

Παράλληλα, απαντώντας σε αυτούς που χαρακτηρίζουν την Λαϊκή Ενότητα, ως ΣΥΡΙΖΑ2, ο κ. Λαφαζάνης, επισήμανε ότι «πρέπει να υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ 1 για να υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ 2. Πάλιωσε ο ΣΥΡΙΖΑ 1. Έχει φύγει, έχει άλλο χαρακτήρα, άλλο προσανατολισμό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα