Π.Λαφαζάνης:Να μιλήσει ο Παυλόπουλος για το νομισματοκοπείο, αν δεν μιλήσει είναι ένοχος

lafazanis

Δριμεία επίθεση στον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι κάποιοι ήθελαν να καταλλάβουν το νομισματοκοπείο.

Ο κ.Λαφαζάνης τον χαρακτήρισε λασπολόγο και συκοφάντη, που μετά τα όργια που έκανε στη χώρα, θέλει τώρα να εμφανιστεί σωτήρας. Τον κάλεσε να αντιπαρατεθεί μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσει με ονόματα.

Έβαλε στο κάδρο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο και κάλεσε να μιλήσει. Αν δεν το κάνει, είπε, τότε είναι ένοχος και συνένοχος παρακρατικών μηχανισμών.

Ο κ.Λαφαζάνης έστρεψε τα βέλη του και προς την κυβέρνηση, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κουκουλώσει. Έχει κάνει συμμαχία με το ευρωμνημονιακό κατεστημένο και το προσκυνάει ταπεινωτικά, προκειμένου να συνεχίσει να κυβερνάει σε ένα δρόμο που οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή».

«Για να σωθεί η χώρα πρέπει να φύγει από το ευρώ» υπογράμμισε και υποστήριξε πως με τα μέτερα που θα φέρει η κυβέρνηση δεν θα μείνει απολύτως όρθιο στη χώρα. «Η χώρα χρειάζεται επενδύσεις και ρευστότητα που θα μας προσφέρει το εθνικό νόμισμα», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα