Π.Λαφαζάνης:Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις αρχίζει ο εφιάλτης των μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού

150715183605_5544

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9FM,δήλωσε πως η  μεγάλη πλειοψηφία της Βουλής δίνει την εντύπωση μιας “αγαπημένης” μνημονιακής παρέας, η οποία, με όχημα τη συναίνεση, βυσσοδομεί σε βάρος του τόπου και του ελληνικού λαού”.

Ο κ. Λαφαζάνης απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών τόνισε ότι “ήταν μια συζήτηση φλύαρη και απολύτως ανούσια και αν δεν υπήρχε η δελφινομαχία στη ΝΔ, θα έλειπαν και οι όποιοι διαξιφισμοί του Μεϊμαράκη με τον Τσίπρα και των άλλων επίδοξων αρχηγών της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης επισήμανε ειρωνικά ότι “ο Τσίπρας αντί της μακρόσυρτης ανούσιας ομιλίας του στις προγραμματικές, θα έπρεπε να είχε διανείμει στους βουλευτές το τρίτο μνημόνιο και να εκφωνούσε στη Βουλή μόνο μία και μόνη πρόταση: η κυβέρνηση μου θα εφαρμόσει πλήρως και στο ακέραιο το τρίτο μνημόνιο μαζί με τα προηγούμενα. Αυτό θα ήταν πολύ πιο ειλικρινές από την κούφια ψευτοαριστερή φρασεολογία που συμπλήρωνε τη μνημονική προσήλωση”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την εναλλακτική λύση που πρότεινε η ΛΑ.Ε ο κ. Λαφαζάνης τόνισε “ότι μετά τις προγραμματικές δηλώσεις αρχίζει ο εφιάλτης των μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού. Η ΛΑ.Ε προωθεί μια μεγάλη πολιτική αντεπίθεση ενάντια στη λιτότητα, το τσεκούρι στις συντάξεις και τους μισθούς. Ενάντια στη φορολεηλασία, την εκποίηση των στρατηγικών επιχειρήσεων και την εθνική υποτέλεια”.

Επιπλέον,ο κ. Λαφαζάνης τόνισε  ότι “η Ελλάδα των μνημονίων, της λιτότητας και της ευρωζώνης δεν έχει κανένα μέλλον. Η Ελλάδα, με ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα, θα ανακάμψει ταχέως εκτός ευρωζώνης, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και σταδιακά θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού. Η προοδευτική και φιλολαϊκή Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, με προσανατολισμό την παραγωγική ανασυγκρότηση και με μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και πολιτική διεθνών οικονομικών σχέσεων, θα καταστεί γρήγορα ισχυρή πολιτική και οικονομική δύναμη στην ευρύτερη  περιοχή μας και παράγοντας δημοκρατικής σταθερότητας και ειρήνης”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα