Π.Λαφαζάνης:«Δεν είναι κανένας απέναντι από την κυβέρνηση, την στηρίζουμε πολύ δυνατά»

ÓõíÝíôåõîç ôïõ ÓÕÑÉÆÁ êáé ðáñïõóßáóç èÝóåùí ãéá ôï áóöáëéóôéêü íïìïó÷Ýäéï / Óôçí öùôïãñáößá ï ÂïõëåõôÞò Ðáíáãéþôçò ËáöáæÜíçò         ( EUROKINISSI / ×ÁÓÉÁËÇÓ ÂÁÚÏÓ )

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή εμφανίστηκε απόλυτα ενωτικός δίνοντας απλόχερα στήριξη στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.Συγκεκριμένα δήλωσε  “Δεν τίθεται κανένα θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα τον οποίο στηρίζω θερμά. Συνεχίζουμε κανονικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ενωμένος και συνεχίζουμε”.

Επιπλέον,πρόσθεσε”Συνεχίζουμε με ένα ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο και μια κυβέρνηση που θα ακολουθήσει την προοδευτική πορεία για να βγει η χώρα από την κρίση. Δεν είναι κανένας απέναντι από την κυβέρνηση, την στηρίζουμε πολύ δυνατά, την στηρίζουμε ολόθερμα για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας”.

Στο ερώτημα  αν θα γίνει ανασχηματισμός είπε: «Το θέμα της κυβέρνησης είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού. Οποιαδήποτε στιγμή ο Πρωθυπουργός ζητήσει την παραίτησή μου, είναι στη διάθεσή του. Σέβομαι και εκτιμώ τον Πρωθυπουργό είναι εκεί με τη θέληση ελληνικού λαού»ενώ στο ερώτημα αν θα γίνουν εκλογές απάντησε «Δεν θέλουμε εκλογές, έχουμε κυβέρνηση εκλεγμένη».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα