Π.Κουρουμπλής: Ο δήμαρχος της Κω πυροβολεί τα πόδια του τουρισμού στο νησί

«Εγκληματούν. Πυροβολούν τα πόδια του τουρισμού στην Κω, αυτό κάνει ο δήμαρχος» , ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον RealFm kouroublis-630x380

«Δεν είναι πιο έξυπνος, ούτε πιο ικανός, ούτε πιο πατριώτης, ούτε κατέχει τη μοναδική αλήθεια αυτός, σε σχέση με όλους τους άλλους δημάρχους που υπάρχουν», σημείωσε ο κ.Κουρουμπλής.

«Θα αποδειχτεί με στοιχεία τι κακό ήθελε στον τόπο του ο κ. δήμαρχος», τόνισε ο  υπουργός.


Πρωτοβουλία εκτόνωσης της κατάστασης στην Κω ανέλαβε ο δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης με επιστολή στον πρωθυπουργό. Ο δήμαρχος του ζητεί να δώσει εντολή για να αποσυρθούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ και να ανακληθεί η απόφαση για τη δημιουργία hot spot.

Αντιπροτείνει συζήτηση επί της πρότασης που έχει καταθέσει ο Δήμος για να δημιουργηθεί μόνο ένας χώρος καταγραφής παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο νησί και οι καταγραφέντες να αναχωρούν εντός 24ώρου.

Ο Δήμος Κω είχε καταθέσει σχετική πρόταση προς την κυβέρνηση προτείνοντας μάλιστα 10 δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ακίνητα 4-7 στρεμμάτων, στα οποία μπορούσε να εγκατασταθεί η υπηρεσία καταγραφής της ΕΛ.ΑΣ και να παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες και ανθρωπιστική βοήθεια.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα