Π.Κουρουμπλής:Στόχος μια λειτουργική και αξιοκρατική δημόσια διοίκηση

Στόχος μας είναι ένα μοντέλο δημόσιας διοίκησης λειτουργικό και αξιοκρατικό, δήλωσε, μιλώντας στο Κόκκινο , ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουπλής.

«Υπάρχει μια διάχυτη εκτίμηση του κόσμου ότι υπάρχουν διακρίσεις στη μεταχείριση του πολίτη. Αυτά, μια νέα ηγεσία που προσδοκά στην οικοδόμηση μιας πολιτείας που θα είναι δκαιοκρατική, είναι προκλήσεις και προσκλήσεις για έργο. Είναι μπροστά μας αρκετά πράγματα (η ηλεκτρονική διακυβέρνηση κλπ) Πιστεύω ότι με επιμονή και με προσπάθεια θα δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη και του κόσμου και της ηγεσίας της χώρας.  Δουλειά, και προσπάθεια χρειάζεται για να υπάρξει αποτέλεσμα. Απλώς δε χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Χρειάζεται λίγο όλοι μας να είμαστε αποστασιοποιημένοι, να αφιερώσουμε τον χρόνο μας στη δουλειά. Γιατί και αυτή η λογική να είμαστε συνεχώς στα κανάλια, σε ό,τι με αφορά έχω αποφασίσει να έχω μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό», είπε ο κ. Κουρουπλής.

Ερωτηθείς για τον εκλογικό νόμο είπε: «Εκανε μια αναφορά ο Δραγασάκης πριν από λίγες ημέρες. Αυτά είναι εκκρεμότητες. Με τις περιφέρειες. Δεν είναι εκκρεμότητα η β’ Αθηνών; Είναι θέματα που κατά καιρούς πολλοί επιχείρησαν να αγγίξουν και κανείς δεν τα άγγιξε τελικά. Πολλά ζητήματα πρέπει να ανοίξουν και να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. »

 

Ακούστε:

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα