Π.Καμμένος: Έρχονται καλύτερες ημέρες από το καλοκαίρι

kammenos_28Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη σημερινή του ομιλία στο 2ο Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας του κόμματος, τόνισε ότι “ένα σύστημα σάπιο βγάζει ένα τρομερό αίσθημα ανασφάλειας που ενώνει μεταξύ τους εκείνους που μέχρι σήμερα ήταν πολιτικοί αντίπαλοι” και “αυτό είναι το μεγαλύτερο μήνυμα που πρέπει να αντιληφθούμε, που μας δίνει την εντολή να προχωρήσουμε στο αύριο”.

Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε την πρόεδρο της Νεολαίας και σημερινή εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τα στελέχη και τα μέλη της Νεολαίας ΑΝΕΛ και ανέφερε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το “μόνο καινούργιο κίνημα που γεννήθηκε μετά την μεταπολίτευση, καταφέρνοντας να επιβιώσει έπειτα από πέντε εκλογικές αναμετρήσεις και να αντισταθεί στη μεγαλύτερη επίθεση, με όλα τα μέσα, που δέχθηκε ποτέ πολιτικός οργανισμός”.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΛ συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας και προασπίζουν τις αρχές και τις αξίες τους, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος στη σημερινή πολιτική κατάσταση, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τον κ. Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ερωτηθείς από το Reuters “αν η Ελλάδα προχωρά σε 4ο Μνημόνιο”, είπε “όχι, αυτά τα λένε μόνο τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης”.

“Κανένα μνημόνιο δεν υπογράφει η Ελλάδα” σημείωσε ο κ. Καμμένος, και πρόσθεσε ότι “με την τελευταία αξιολόγηση που γίνεται βγαίνουμε από την πολιτική των μνημονίων και την επιβολή πολιτικών”.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι “με το τέλος της αξιολόγησης και το τέλος των μνημονίων έρχονται καλύτερες ημέρες, τις οποίες θα δούμε από φέτος το καλοκαίρι”.

Έκανε λόγο για έλευση επενδύσεων και αρχή αναπτυξιακής πορείας και υπογράμμισε ότι “αυτό το καταφέραμε εμείς. Η κυβέρνηση στάθηκε όρθια, χάρη στους Ανεξάρτητους Έλληνες”.

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνάντησης Ομπάμα-Μέρκελ είπε ότι “υπάρχει ευθεία επέμβαση των ΗΠΑ υπέρ της Ελλάδος για την τακτοποίηση της ρύθμισης του χρέους, γιατί ή θα γίνει διαγραφή του χρέους, που πλέον όλοι το αποδέχονται, ή θα γίνει τέτοια επιμήκυνση, που ουσιαστικά το χρέος θα σβήσει μέσα σε δεκαετίες. Και αυτό το πέτυχε αυτή η κυβέρνηση”.

Το σημαντικό είναι να κερδίσει η Ελλάδα “τα χαμένα χρόνια της πολιτικής των μνημονίων, της πολιτικής που οδήγησε ο Γιώργος Παπανδρέου και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τον τόπο”, συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα