Π.Καμμένος:Τα συμφωνημένα μέτρα από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,μόνο για το 2015 και το 2016,ήταν 15 δις

mbmΕπίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, υποστηρίζοντας πως τα δικά τους σπασμένα πληρώνει ο λαός και σήμερα αντί να ακολουθούν την εθνική προσπάθεια κάνουν παλικαρισμούς και λεονταρισμούς.

«Θα στεναχωρηθούν πολύ όσοι ποντάρουν στην εικονική πραγματικότητα που τους δημιουργούν οι φίλοι τους, οι συνεργάτες τους και τα στελέχη μιας συμμορίας που έφερε τη χώρα εδώ που είναι», τόνισε.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι τα μέτρα που πάρθηκαν από το 2010 ως το 2014 είναι 58,6 δισ. ευρώ και τα σημερινά μέτρα μέχρι και το 18 είναι 5 δισ. στη χειρότερη των περιπτώσεων.

«Και ενώ διαλύσατε με το PSI τα ταμεία και ψηφίσατε 58,6 δισ. μέτρα, έρχεστε σήμερα εδώ και αντι να ακολουθήσετε μια εθνική προσπάθεια κάνετε τους παλικαρισμούς και τους λεονταρισμούς που έκαναν κάποιοι άλλοι», πρόσθεσε.

«Καταθέτω στη Βουλή την έκθεση του ΔΝΤ, πριν αναλάβει αυτή η κυβέρνηση. Στη σελίδα 2, τα συμφωνημένα μέτρα από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι συνολικά 15 δις. ευρώ για το 2015 και το 2016. Σήμερα η κυβέρνηση φέρνει 5,4 δις. ως το 2018», τόνισε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα