Π.Καμμένος:Πυροβολήσαμε τα πόδια μας, τη συνείδηση μας με την υπογραφή της συμφωνίας

“Η συμφωνία που ψηφίσαμε είναι συμφωνία για έξοδο από τα μνημόνια. Πυροβολήσαμε τα πόδια μας, τη συνείδηση μας με την υπογραφή της συμφωνίας. Είμαι υπερήφανος για την απόφαση που πήραμε, γιατί κάναμε αυτό που έπρεπε για την πατρίδα”, τόνισε από τη ΔΕΘ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κυρίως κατά της ΝΔ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, “αν δεν μας δικαιώσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές, θα μας δικαιώσει η ιστορία. Για εμάς το μνημόνιο δεν είναι ευλογία, είναι μια ήττα. Χάσαμε μια μάχη αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο”.

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι το πρόγραμμα για την Ελλάδα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και αυτό θα γίνει τον Οκτώβριο. Διαμορφώθηκε με αρκετά θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αρκετές παραμέτρους σε αυτό το πρόγραμμα/συμφωνία.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών, ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν, εάν ο λαός το θέλει, τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. «Ήταν μια συνεργασία που δεν ράγισε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι «την επομένη των εκλογών δεν θα υπάρχει Μεϊμαράκης στη ΝΔ» και ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι δυνατό να κάνουμε κυβέρνηση ούτε με τον Βενιζέλο, ούτε με τον Γεωργιάδη ούτε με το Βορίδη».

Πρόσθεσε ακόμη ότι “στη ΝΔ ο ένας μαχαιρώνει τον άλλο και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποιες δημοκρατικές δυνάμεις στη ΝΔ που θα ήθελαν να συμπορευτούν με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι οι μεγαλύτεροι υβριστές του Καραμανλή έχουν βρεθεί στη ΝΔ, με το κόμμα να έχει μετατραπεί σε υπερασπιστή του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου. Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι έχει τελειώσει και εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν θα είναι στη Βουλή.

Για τον Γ. Βαρουφάκη, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι πάντα απέφευγε να απαντήσει στο ερώτημα τι θα κάνουμε, αν φτάσουμε σε αδιέξοδο με τους Ευρωπαίους.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα