Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο βρισκόταν στο ίδιο αεροπλάνο για το Ηράκλειο είπε ότι και αν λένε μαζί θα συνεχίσουμε γιατί φέραμε αυτό που λέμε εθνική συμφιλίωση.

«Είναι ένα σημάδι για το πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα. Θα προχωρήσουμε με εκείνες τις δυνάμεις, με τις οποίες μπορεί να έχουμε διαφορετικές πολιτικές καταβολές, διαφορετικές ιδεολογίες, διαφορετικά «πιστεύω» αλλά αγαπάμε την Ελλάδα και έχουμε και ένα κοινό ότι ούτε εκείνος, ούτε εγώ, ούτε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στη λίστα Λαγκάρντ, στη λίστα του Χριστοφοράκου, στη λίστα της Siemens, στη λίστα των εξοπλιστικών. Είμαστε στις λίστες των ληστών και αυτό τους πειράζει. Ας τους πειράζει όσο θέλει» είπε ο κ. Καμμένος

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση αν παραιτηθεί εφόσον δεν μπει στη Βουλή ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι τέτοιο χατίρι δεν θα τους το κάνει ο ελληνικός λαός.

«Οι νταβατζήδες πέρασαν στην Ελλάδα. Είχαν τους ανθρώπους τους, τους οποίους προφύλαξαν και αντίστοιχα, οι άνθρωποί τους προφύλαξαν τους πολιτικούς. Ο ελληνικός λαός, στις 25 Ιανουαρίου, αποφάσισε ότι όλους αυτούς θα τους βάλει στην άκρη. Τους βάλαμε στην άκρη και δείξαμε ότι αυτοί θέλουν να ενωθούν για να καλύψει ο ένας τον άλλον» κατέληξε.