Πρ.Παυλόπουλος προς Μητσοτάκη:Βοηθείστε να εδραιωθεί η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

paulmitsoΣτο προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης,στην πρώτη συνάντηση του  με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως επικεφαλής του κόμματος.

Ο κ. Παυλόπουλος αφού συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του, τού ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του, θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να εδραιωθεί η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη, ιδίως στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, όπου δοκιμάζεται κυριολεκτικά, για λόγους οικονομικούς αλλά και ανθρωπιστικούς, η συνοχή και το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπενθύμισε ότι αποτελεί κοινό τόπο, ότι η παράταξη, της οποίας ηγείται πλέον ο κ. Μητσοτάκης, είναι εκείνη, η οποία άνοιξε τον δρόμο της χώρας μας στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις ευχές και τον διαβεβαίωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο.

«Θα είμαστε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα