Πρ. Παυλόπουλος: Η Ευρώπη να υπερασπιστεί τον άνθρωπο

αρχείο λήψης (1)Να υπερασπιστεί τον άνθρωπο, πρώτα από όλα τον άνθρωπο στην Ελλάδα από όπου αρχίζουν τα ευρωπαϊκά σύνορα κάλεσε την Ευρώπη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας σε συγκέντρωση ομογενών στη Γενεύη , όπου έφτασε μετά από επίσημη πρόσκληση του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής,Τόμας Μπαχ.
«Να αγωνιστούμε ώστε η Μεσόγειος , το Αιγαίο να γίνει θάλασσα ειρήνης και όχι χωνευτήρι ψυχών όπου δρουν ανεξέλεγκτα οι διακινητές -δουλέμποροι» σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Να υπερασπιστεί τον άνθρωπο, πρώτα από όλα τον άνθρωπο στην Ελλάδα από όπου αρχίζουν τα ευρωπαϊκά σύνορα κάλεσε την Ευρώπη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας σε συγκέντρωση ομογενών στη Γενεύη , όπου έφτασε μετά από επίσημη πρόσκληση του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής,Τόμας Μπαχ.

«Να αγωνιστούμε ώστε η Μεσόγειος , το Αιγαίο να γίνει θάλασσα ειρήνης και όχι χωνευτήρι ψυχών όπου δρουν ανεξέλεγκτα οι διακινητές -δουλέμποροι» σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα