ΠτΔ:”H αρχαία Ελλάδα ήταν εκείνη η οποία υπήρξε η κοιτίδα της άμεσης Δημοκρατίας”

mega_LARGE_t_53761_1361965_type12250Την απόφαση της ολομέλειας της Βουλής παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις  04:00 τα ξημερώματα.

Η πρόταση της κυβέρνησης  υπερψηφίστηκε με 178 Ναι έναντι 120 όχι.Ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι “η αρχαία Ελλάδα ήταν εκείνη η οποία υπήρξε η κοιτίδα της άμεσης Δημοκρατίας”.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 13:00 ο ΠτΔ θα υποδεχτεί τον Αντώνη Σαμαρά στο Προεδρικό μέγαρο κατόπιν αιτήματος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

7698113Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται   θα υποστηρίξει ότι υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας, καθώς οι δανειστές απέσυραν την πρόταση, η οποία δεν ήταν ένα επίσημο έγγραφο αλλά ένα «non paper» των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης.

Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  θα ισχυριστεί πως δεν απειλείται η εθνική κυριαρχία που είναι και ο κύριος λόγος για την διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος.

Τέλος, θα αναφερθεί και στους κινδύνους που υπάρχουν μετά την Τρίτη το βράδυ, όπου ολοκληρώνεται και το ελληνικό πρόγραμμα.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα