Πριν από λίγο παρέλαβε το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα η Ζ.Κωνσταντοπούλου(video)

Πριν από λίγο η  Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε με τον  υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης για την επίσημη ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα μεταβεί στο Προεδρικό, όπως συνηθίζεται είπε«Ευχαριστώ για την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών, εγώ με τη σειρά μου θα επικοινωνήσω με τον Πρόεδρο για να του ανακοινώσω το αποτέλεσμα».Άφησε επίσης και μια αιχμή για το γεγονός ότι οι διαδικασίες είχαν ήδη δρομολογηθεί, αναφερόμενη στα όσα είδε «από την τηλεόραση» το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, όταν οι Τσίπρας και Καμμένος προανήγγειλαν τη συνεργασία.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών θα μεταβεί στο Προεδρικό για να ενημερώσει τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Επίσης,την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το απόγευμα αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός, ενώ την Τρίτη αναμένεται η ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την χώρα μας στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό θα εκπροσωπήσει ο Προκόπης Παυλόπουλος. Θα τον συνοδεύει ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ι.Μουζάλας. Ήδη για τα θέμα αυτό υπήρξε συνεννόηση, κατά την προεκλογική περίοδο, τόσο με τον κ. Τσίπρα, όσο και με τον Ευ.Μεϊμαράκη.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα