Που εκλέγονται οι πολιτικοί αρχηγοί

kalpes-1-i-8-febrouariou-ean-den-eklegei-proedros_2.w_hr

Σύμφωνα με τα  στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών  σχεδόν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων εκλέγονται και στις δύο περιφέρειες που ήταν υποψήφιοι.Υπενθυμίζεται ότι οι επικεφαλής όλων των κομμάτων είναι υποψήφιοι σε δύο περιφέρειες ο καθένας, και αν εκλεγούν και στις δύο, τότε πρέπει να επιλέξουν τη μία από τις δύο έδρες, ενώ στην άλλη περιφέρεια τη θέση τους παίρνει ο πρώτος επιλαχών.

Ειδικότερα:

– Ο Αλέξης Τσίπρας εκλέγεται στις περιφέρειες Λάρισας και Ηρακλείου. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Νίκος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Κλάδος αντίστοιχα.

– Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκλέγεται στις περιφέρειες Β’ Αθηνών και Ηρακλείου. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Αργύρης Ντινόπουλος και Λευτέρης Αυγενάκης αντίστοιχα.

– Ο Νικος Μιχαλολιάκος εκλέγεται στις περιφέρειες Α’ και Β’ Αθηνών. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Δήμητρα Βελέντζα και Ελένη Ζαρούλια αντίστοιχα.

– Η Φώφη Γεννηματά εκλέγεται στις περιφέρειες Β’ Αθηνών και Αχαΐας. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντίστοιχα.

– Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εκλέγεται στην περιφέρεια Β’ Αθηνών, ενώ δεν εκλέγεται στη Βοιωτία.

– Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκλέγεται στην Α’ Θεσσαλονίκης, όχι όμως και στα Χανιά.

– Ο Πάνος Καμμένος εκλέγεται στην Β’ Αθηνών, όχι όμως και στο Ηράκλειο.

– Ο Βασίλης Λεβέντης εκλέγεται στις περιφέρειες Β’ Αθηνών και Α’ Θεσσαλονίκης. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Νίκος Χατζηαθανασίου και Γιάννης Σαρίδης αντίστοιχα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα