ΠΝΟ κατά κυβέρνησης: Προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη

ploia522Για προσπάθεια να πείσει, “ότι δήθεν δεν υπάρχει ζήτημα στο ισχύον φορολογικό καθεστώς” κατηγορεί η ΠΝΟ την κυβέρνηση. Δεμένα τα καράβια έως τις 6 το πρωί της Κυριακής

Την κλιμάκωση του αγώνα της με συνέχιση της απεργίας αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, μετά τη σημερινή της συνεδρίαση «λαμβάνοντας υπόψη της την αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να «πείσει» ότι δήθεν δεν υπάρχει ζήτημα στο ισχύον φορολογικό καθεστώς των ναυτικών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.

Έτσι κανένα δρομολόγιο δεν θα εκτελείται από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου (00:01) έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (06:00) για όλες τις κατηγορίες πλοίων, επιτείνοντας ακόμη περισσότερο τα προβλήματα στη διακίνηση αγαθών αλλά και των ίδιων των πολιτών ειδικά αυτών οι οποίοι μένουν στη νησιωτική χώρα. Ότι δεν δίνουν λύσεις αλλά και για προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης ότι δηλαδή είναι αμέτοχοι του «εγκλήματος», καταγγέλλουν με την ανακοίνωσή τους τα μέλη της ΠΝΟ, τόσο τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και την κυβέρνηση.
Ακόμη η διοίκηση της ΠΝΟ, με την ανακοίνωση που εξέδωσε, προειδοποιεί την πλευρά των εφοπλιστικών εταιρειών, «να μην τολμήσουν να πειράξουν ή έστω απλά να απειλήσουν τον οποιοδήποτε απεργό ναυτεργάτη, ο οποίος απλά υπακούει στις αποφάσεις του ανώτατου συνδικαλιστικού του Οργάνου και των επί μέρους πρωτοβαθμίων οργανώσεων του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλο τον ναυτεργατικό κόσμο. Οι όποιες απεργοσπαστικές προσπάθειες από τον οποιοδήποτε και αν αποπειραθούν θα πέσουν στο κενό αλλά και θα καταγγελθούν δημόσια, ειδικά και επώνυμα», όπως τονίζει η Ομοσπονδία.
Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΝΟ καλεί σε συγκέντρωση τα πληρώματα όλων των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά, αύριο Παρασκευή στις 10.00 το πρωί στον χώρο απέναντι από τον Αγ. Διονύσιο, στο Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα