ΠΑΣΟΚ: Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την ευθύνη για την Τράπεζα Αττικής

pasok-se-thesi-maxis-gia-tin-proedria-w_hr_0Στον Αλέξη Τσίπρα προσωποποιεί το ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για το πόρισμα- καταπέλτη της ΤτΕ και του SSM (Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός) για χορηγήσεις δανείων υπό προνομιακούς όρους στην Τράπεζα Αττικής.

«Το τρίγωνο της διαπλοκής αποκαλύπτεται πλήρως, καθώς το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών για την Τράπεζα Αττικής είναι άκρως αποκαλυπτικό» τονίζει με ανακοίνωσή του.

«Η ΣΥΡΙΖΑ Bank (ελέω κ. Σπίρτζη) δανείζει προνομιακά εν μέσω των capital controls τον ΣΥΡΙΖΑ εργολάβο και με σκανδαλώδες επιτόκιο, προκειμένου να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ channel. Και τον στηρίζουν με αναθέσεις έργων, ακόμη και με την μέθοδο της κατάτμησης (ελέω κ. Σπίρτζη)» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Όλως τυχαίως το Υπουργείο Επικράτειας φροντίζει να μην ελέγξει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια, και να μην ενημερωθεί για την εμπλοκή του εργολάβου-καναλάρχη σε υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής. Τα βρίσκει μάλιστα όλα ‘‘αγγελικά πλασμένα’’’ προσθέτει σκωπτικά.

«Το τρίγωνο της διαπλοκής αποκαλύπτεται πλήρως. Η ευθύνη όμως έχει όνομα και επώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα, και προσθέτει για τον Γιάννη Δραγασάκη:

«ΥΓ: Κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την Τράπεζα Αττικής. Πολύ εξασθενισμένη η μνήμη του ως φαίνεται τελευταία, εκτός αν νομίζει ότι βρίσκεται στην χώρα των λωτοφάγων».

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα