Παππάς:Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΝΔ να προτείνει πρόεδρο του ΕΣΡ

nikos-pappas-2Χαιρετίζω την στάση της ΝΔ να προτείνει πρόσωπο για την προεδρία του ΕΣΡ δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Ν.Παππάς στην εκπομπή Live news της τηλεόρασης του «Ε» υπογραμμίζοντας πως υπάρχει χρόνος η ΝΔ να μετακινηθεί από το παρών στο ΝΑΙ.

Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα, ανέφερε ο υπ. Επικρατείας.

Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρέπει να επιστραφούν χρήματα στους υπερθεματιστές είπε ο κ. Παππάς. Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε, πρόσθεσε, και επισήμανε πως «κάναμε λάθη αλλά αισθανόμαστε δικαιωμένοι».

Αντισυνταγματική κρίθηκε η μεταφορά αρμοδιοτήτων και όχι ολόκληρη η διαδικασία της νομοθέτησης είπε ο υπουργός, ενώ για τον αριθμό 4 των αδειών τόνισε πως ελήφθη υπόψη η μελέτη του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και ο παράγοντας βιωσιμότητας των καναλιών.

Για τον ανασχηματισμό ανέφερε πως αυτό είναι στη ευχέρεια του πρωθυπουργού και τόνισε πως τώρα έχουμε τη δυνατότητα συγκρότησης του ΕΣΡ και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα