Παππάς:Δεν θα κάνουμε πίσω-Θα μπει τέρμα στην τηλεοπτική ανομία

nikos-pappas-2Η κυβέρνηση «δεν θα υποχωρήσει» και θα φέρει τη Δευτέρα στη Βουλή νέα ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ δήλωσε πως «και οι κρίνοντες κρίνονται».

Αναφέροντας ότι «έχουμε μια καινούργια πραγματικότητα» ο κ. Παππάς κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν για το πόσο πρέπει να πληρωθεί αυτός ο σπάνιος εθνικός πόρος, οι τηλεοπτικές συχνότητες.  Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω και βάζει τέρμα στην ανομία του τηλεοπτικού τοπίου, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να νομιμοποιήσουμε το νομικό κενό που δημιουργήθηκε», υπογράμμισε ο Ν. Παππάς επαναλαμβάνοντας ότι από τη Δευτέρα έρχεται νέα ρύθμιση για τις τηλεοπτκές άδειες. «Έπαιξε τα ρέστα της η ΝΔ – επικοινωνιακά & όχι μόνο-για να μπλοκάρει τις άδειες.Είναι βαρύτατα εκτεθειμένη για την απραξία 27 ετών», πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Όπως και να έχει τελειώσαμε με το κλειστό club καναλαρχών. Ευελπιστούμε σε άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ χωρίς προσκόμματα από τη ΝΔ».

Τόνισε τέλος ότι οι εκκλήσεις περί παραίτησής του «δεν έχουν θέση» καθώς, όπως είπε, βρίσκεται σε υπουργική θέση γιατί ο λαός εξέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρωθυπουργός τον επέλεξε για το συγκεκριμένο υπουργείο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα