Παπαδημούλης:Αμήχανη η ΝΔ μετά τη συμφωνία

αρχείο λήψης

«Η βελόνα της ΝΔ έχει κολλήσει στη λέξη εκλογές, φάνηκε και χτες μετά από πολύωρη αμήχανη σιωπή της … μέχρι και η κα. Μισέλ Ασημακοπούλου κατηγορούσε τους δανειστές ότι δείχνουν υπερβολική ανοχή στην Ελλάδα. Να τη χαίρονται…», είπε, μιλώντας στο Κόκκινο, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά το χτεσινό Eurogroup.

«Είναι μια καταρχήν συμφωνία που με εντατική δουλειά πρέπει να οριστικοποιηθεί στις 24/5, η οποία τερματίζει μια μακρά περίοδο αβεβαιότητας, θέτει τη χώρα και την κυβέρνηση μπροστά στη πρόκληση της επιστροφής στην ανάπτυξη, με προτεραιότητα τη μείωση της ανεργίας και τερματίζει οριστικά και ακυρώνει την προσπάθεια της διαπλοκής και της ΝΔ που έδωσαν τα ρέστα τους τις τελευταίες μέρες για να ρίξουν την κυβέρνηση και να έχουμε αστάθεια και οπισθοδρόμηση.

Από τα πιο σημαντικά σημεία είναι η δέσμευση για την ελάφρυνση του χρέους που δεν είναι πια μια αόριστη υπόσχεση αλλά μπαίνει σε ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Και πρόσθεσε: «Έπεσαν έξω όσοι επέμεναν στο εξωτερικό και εύχονταν στην Ελλάδα να μας επιβληθεί μια λίστα μέτρων για τη διόρθωση αποκλίσεων, υιοθετήθηκε η δική μας πρόταση για τον κόφτη δαπανών.»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα