Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τον Γιάννη Μηλιώκα live στον Κήπο του Μεγάρου

Mουσικές και στίχους του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκαπου, εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες, άγγιξαν με τον τρόπο τους τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, θα ακούσουν όσοι βρεθούν στον Κήποτου Μεγάρου Μουσικής Αθηνώντην Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 9 μ.μ.Μια μοναδική βραδιά με μια αναδρομή σε τραγούδια τους από το 1989 μέχρι σήμερα.
0Filippos-PliatsikasΜια ξεχωριστή εκδοχή πολύ γνωστών αλλά και «κρυμμένων» κομματιών από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου Πλιάτσικα, αλλά και τραγούδια από την ιδιαίτερη καλλιτεχνική διαδρομή του Γιάννη Μηλιώκα, θα δημιουργήσουν μια αναπάντεχη ατμόσφαιρα στον πιο μουσικό κήπο της Αθήνας. Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν ακόμη οΜανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης.

Στο πρόγραμμα , όπου η ευαισθησία και η φαντασία του Φ. Πλιάτσικα συναντούν το χιούμορ και τον τρυφερό σαρκασμό του Γ. Μηλιώκα, περιλαμβάνονται όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους («Μοναξιά μου όλα», «Ροζ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Για το καλό μου», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Ποιμενικό ροκ», κ.ά.) αλλά και πολλές εκπλήξεις! Ειδικά όμως για αυτή τη συναυλία , ο Μ. Φάμελλος και ο Σ. Δρογώσης θα φέρουν μαζί τους «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι» και το «Βιαστικό πουλί του Νότου».

Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου και της Minos EMI

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα