Ο Τσαβούσογλου εξαπολύει επίθεση εναντίον της Γερμανίας

0e158092d1cbb1cfb9ef4e3415a2ff58Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατηγόρησε σήμερα το Βερολίνο ότι επιτρέπει στα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος-Μετώπου (DHKP-C), οργανώσεις που έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις στην Τουρκία, να δρουν στο γερμανικό έδαφος ανενόχλητες…

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατηγόρησε σήμερα το Βερολίνο ότι επιτρέπει στα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και του  Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος-Μετώπου (DHKP-C), οργανώσεις που έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις στην Τουρκία, να δρουν στο γερμανικό έδαφος ανενόχλητες.

«Το DHKP-C και το PKK δρουν στη Γερμανία, αλλά τους υποστηρίζουν επειδή είναι εναντίον της Τουρκίας. Η Γερμανία είναι η χώρα που υποστηρίζει περισσότερο τρομοκρατικές οργανώσεις κατά της Τουρκίας», δήλωσε ο Τσαβούσογλου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Η Γερμανία πιστεύει ότι είναι μια χώρα πρώτης ποιότητας, μια πρώτης ποιότητας δημοκρατία και ότι η Τουρκία υπολείπεται. Θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ως ισότιμους εταίρους», τόνισε ο Τούρκος υπουργός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα