Ολάντ:Ελπίζουμε σε ένα μέλλον μαζί με τη Βρετανία

φδγδφγδφΚατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο προεδρικό μέγαρο με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, ο πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε ότι «η Βρετανία βρίσκεται στην Ευρώπη, η Βρετανία αποτελεί τμήμα της Ευρώπης, η Βρετανία προάγει τις αξίες της Ευρώπης. Για αυτό ακριβώς εμείς ελπίζουμε ότι η απάντηση θα είναι η πλέον σίγουρη για το μέλλον της Ευρώπης μαζί με τη Βρετανία».

O πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι θα δοθεί η «πλέον σίγουρη» απάντηση «αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης», δηλαδή μια απάντηση υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, ειδάλλως θα «υποστούμε όλες τις συνέπειες».

Η Βρετανία βρίσκεται στην Ευρώπη, η Βρετανία αποτελεί τμήμα της Ευρώπης, η Βρετανία προάγει τις αξίες της Ευρώπης. Για αυτό ακριβώς εμείς ελπίζουμε ότι η απάντηση (…) θα είναι η πλέον σίγουρη για το μέλλον της Ευρώπης μαζί με τη Βρετανία» δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο προεδρικό μέγαρο με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

«Έχω επαναλάβει  πόσο είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο ο βρετανικός λαός μέσω των επιλογών που έχουν γίνει πριν από χρόνια, να μπορεί να παραμείνει ένα πλήρες μέλος της Ευρώπης», επισήμανε ο πρόεδρος της Γαλλίας.

«Θέλουμε μια Ευρώπη αλληλέγγυα με την Ουκρανία και βασιζόμαστε πολύ στην σοφή επιλογή των Βρετανών» τόνισε από την πλευρά του ο Ουκρανός πρόεδρος μετά την συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα