ΟΑΣΘ:Καταβάλλεται ο μισθός του Ιουλίου για τους εργαζομένους

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-2Καταβάλλεται από σήμερα Τετάρτη προκαταβολικά, το ακριβές ποσό που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα ενός εκ των δύο μηνών, που οφείλει ο ΟΑΣΘ στους εργαζομένους του, ανακοίνωσαν τα Υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών.

Παράλληλα, ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης έδωσε εντολή στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών να ελέγξει εάν πράγματι θα εξοφληθούν οι εργαζόμενοι και ότι τα χρήματα δεν θα αποδοθούν σε άλλες υποχρεώσεις του ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα θα κατατεθούν στο σύνολό τους στον ΟΑΣΘ, 2.874.896,61 ευρώ, που είναι το ύψος των οφειλόμενων δεδουλευμένων του μηνός Ιουλίου.

Το υπουργείο ξεκαθαρίζει ότι «δεν θα επιτρέψει να διατεθεί ούτε ένα ευρώ από την αντισταθμιστική καταβολή σε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη ή υποχρέωση του Οργανισμού».

« Η αγωνία και ο αγώνας μας, είναι, να αντιμετωπίσουμε οριστικά το άγος του ΟΑΣΘ, υπέρ των πολιτών της Θεσσαλονίκης, με απόλυτη κατοχύρωση του δημοσίου και του κοινωνικού συμφέροντος » τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε:

«Αυτό που ζει η χώρα και η Θεσσαλονίκη, είναι ένα εκβιασμός και μία ομηρεία, από μία ληστρική-μονοπωλιακή σύμβαση του ΟΑΣΘ, που σύνηψε δεκαετίες πίσω, το παλαιοκομματικό σύστημα εξουσίας. Μέχρι εδώ όμως. Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και αυτός ο εκβιασμός. Πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα