Ξέσπασμα μητέρας Φύσσα:«Δεν θα φύγω από αυτήν τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω»

Για άλλη μια φορά ξέσπασε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, κατά τη διακοπή της διαδικασίας σε βάρος του δολοφόνου του παιδιού της, Γιώργου Ρουπακιά, εκσφενδονίζοντάς του ένα μπουκάλι νερό.

HǍ`- ĉʇ "בՓǓ UÇӦquot; (EUROKINISSI/ԁԉM`̐ϋQǩ

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, απευθυνόμενη στον Γιώργο Ρουπακιά, φώναξε:«Δεν θα φύγω από αυτήν τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας».

Οι αστυνομικοί απομάκρυναν αμέσως την μητέρα του Παύλου Φύσσα από την αίθουσα και εκείνη τους φώναξε: «Τι θέλετε; Να του προστατέψετε; Θα του κόψω το λαρύγγι».

Νωρίτερα, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής σχολίασαν την κατάθεση του αστυνομικού Δημήτρη Κουρέτζη αναφέροντας:«Ο Γ. Ρουπακιάς ήταν το όργανο ενός εγκληματικού σχεδίου, που είχε εξυφάνει η Χρυσή Αυγή. Η επίθεση έγινε στο πλαίσιο της οργανωμένης δράσης της εγκληματικής οργάνωσης. Η επίθεση από το στέλεχος της αλλά και η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης της ενέργειας από τον αρχηγό της, Νίκο Μιχαλολιάκο, αποδεικνύουν την εγκληματική δράση της οργάνωσης».

Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής αναφέρθηκαν επίσης  και στη χθεσινή επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου λέγοντας  ότι η οργάνωση συνεχίζει και δρα με την ίδια θρασύτητα που δρούσε και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα