Ν. Παππάς: Ψηφίζατε περικοπές με την ηρεμία του Βούδα

«Ψηφίζατε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις με την ηρεμία του Βούδα και τώρα εξεγείρεστε γιατί είπαμε ότι θα κάνουμε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κλείνοντας την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της τροπολογίας με την οποία δίνεται στο κοινοβούλιο η αρμοδιότητα για τον ορισμό του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών.187895-pappas

«Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ποτέ διαγωνισμός – το είπε ο κ. Βενιζέλος του ξέφυγε του κ. Βορίδη. Δεν κάνατε διαγωνισμό», υπογράμμισε ο κ. Παππάς και με νόημα έσπευσε να προσθέσει πως «για να είμαι ακριβοδίκαιος η προηγούμενη κυβέρνηση Καραμανλή προσπάθησε να κάνει κάτι».

Ο υπουργός Επικρατείας υπενθύμισε τις «ακρότητες και χυδαιότητες» που ακούσθηκαν, «ακούσαμε για χουντικό κοινοβούλιο, πολιτικό τάφο και κράτος της Αριστεράς, όπως λεγόταν και τα τέλη της δεκαετίας του ’80».

«Είμαστε σε ενδιαφέρουσα πολιτική περίοδο με πολιτικές αντιπαραθέσεις που καταρρίπτουν το επιχείρημα ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Ο κ. Μητσοτάκης την Τρίτη μας εξήγησε στη Βουλή ποιο είναι το αγκωνάρι των θέσεών του, προτείνοντας κόψιμο επικουρικών συντάξεων, φορολογία των αγροτών και κόψιμο αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων», τόνισε ο κ. Παππάς.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα