Ν.Δ.: Η μόνη συνέπεια της κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της

o-ekprosopos-tis-neas-dimokratias-giorgos-koumoutsakosΗ μόνη συνέπεια της κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη.
«Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι στο Μέγαρο Μαξίμου άγονται και φέρονται από δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Τη μια πανηγυρίζουν, την άλλη σιωπούν και την άλλη χάνουν την ψυχραιμία τους» τονίζει μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. και συνεχίζει:
«Δημοσίευμα ξένου περιοδικού που κάνει αναφορά σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, ήταν αρκετό να προκαλέσει κυβερνητικό πανικό και ταυτόχρονα να αναδείξει το πολιτικό θράσος της Κυβέρνησης».
«Δεν αλλάζει η επώδυνη πραγματικότητα, που η ίδια η Κυβέρνηση έχει προκαλέσει με τη φορολογική σφαγή, την περικοπή συντάξεων, την κατάργηση του ΕΚΑΣ. Δεν αντιμετωπίζονται τα αδιέξοδα, που συσσώρευσαν οι πολιτικές της στην Υγεία, την παιδεία, την καθημερινότητα κάθε πολίτη» προσθέτει ο κ. Κουμουτσάκος.
«Καμία προπαγάνδα, κανένας εντυπωσιασμός δεν μπορεί να αποτρέψει τη ραγδαία κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία» καταλήγει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα